Kdo ovládne Oktagon ve Frankfurtu?

Jednou z největších hvězd Oktagonu ve Frankfurtu bude Míra Brož, zdroj: Oktagon MMA

Porazí Brož domácího miláčka Eckerlina? Potvrdí Keita roli favorita a postoupí do dalšího kola Tipsport Gamechanger? Uvítá Kohout v Oktagonu Khapilaeva tvrdým KO? Na všechny tyto otázky dostaneme odpověď už v sobotu na Oktagonu 57, který proběhne ve Frankfurtu.

Tešit se můžete na zajímavě poskládanou kartu, kterou okoření německá verze Projektu Y.

Brožovi se postaví Eckerlin

Oktagon se v čele s místním miláčkem Christianem Eckerlinem vrací do Frankfurtu. V hlavním zápase večera vyzve českého veterána Míru Brože, který si o Eckerlina přímo řekl. Diváci by tak měli vidět atraktivní česko-německý zápas plný tvrdých výměn v postoji.

Brože čeká nepříjemný soupeř i značně nepřátelsky naladěné prostředí. Frankfurt bude stát jednoznačně za svým králem. Brož si jde pro svou pátou výhru v Oktagonu v řadě, Eckerlin bude chtít naopak odčinit prohru s Apollem.

Potvrdí Keita roli největšího favorita?

Turnaj ve Frankfurtu ale nebude jen o hlavním zápase. První kolo Tipsport Gamechangeru uzavře zápas Keita vs. Sardari. Šampion pérové divize Keita je obrovským favoritem, jeho případné zaváhání by šokovalo celý zápasnický svět.

Po titulové prohře s Karlosem Vémolou se do klece vrací i Pavol Langer, postaví se mu Marc Doussis. Langer se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu a samozřejmě také do hry o titul. Dočká se odvety s Terminátorem?

Češi se dočkají i Kohouta

Kromě Brože se na kartě představí i další český zápasník Matouš Kohout. Kohout pravidelně střídá prohru s výhrou, nyní by tedy teoreticky měl porazit Khapilaeva, kterého čeká v Oktagonu premiéra.

Parádní podívanou slibuje také souboj Siwiece s Glinsmannem, pátou výhru v Oktagonu v řadě si bude chtít připsat Mate Sanikidze. Po Keitovi je Sanikidze podle sázkových kanceláří druhým největším favoritem, Němec Nezhad ale může překvapit.

Ženské MMA nemůže chybět

Turnaj odstartují dva ženské zápasy v rámci německé verze Projektu Y. Ve svém prvním profesionálním zápase se utkají čtyři německé zápasnice. Čeští MMA fanoušci si jistě vzpomenou na českou verzi, kterou vyhrála Ivy Hašková.

Fanoušci ženského MMA si přijdou na své i díky zápasu Mallory Martinové proti Anitě Bekusové. Po Frankfurtu už na Oktagon čeká jeden z vrcholů letošního roku – turnaj v Edenu s odvetou století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou. Uvidíme, jestli budou tentokrát lvi žrát první.

PPV na frankfurtský turnaj si můžete zakoupit na stránkách Oktagonu ZDE.