Oktagon ve Stuttgartu: Jak dopadne Pukač s Keltem?

zdroj: Oktagon MMA

Odveta Jungwirtha s Pukačem, návrat Lucky Szabové či Poppeck proti Kimballovi. To jsou hlavní taháky sobotního turnaje Oktagon 55 ve Stuttgartu. Přední německé zápasníky na kartě doplní dva Češi a tři Slováci. A online přístup na zápas můžete získat i vy.

Oktagon má před sebou nabitý turnaj v Německu. Těšit se můžeme na dva ženské souboje i další krvavý zápas populárního německého zápasníka Christiana Jungwirtha, který si říká Kelt.

Ze známých českých tváří budou na turnaji zápasit Zdeněk Polívka a Jakub Bahník. Slováci se mohou těšit na dosud neporaženou MMA zápasnici Lucii Szabovou, Karola Ryšavého a Roberta Pukače.

Vrátí se Kelt na vítěznou vlnu?

Jedno je jisté, čeští a slovenští zápasníci to na horké půdě ve Stuttgartu nebudou mít jednoduché. Plná hala se bude těšit především na nyní už legendárního Jungwirtha, který je zárukou skvělého zápasu.

Pukače už jednou dokázal v roce 2022 porazit, navíc má teď za sebou dvě prohry v Oktagonu v řadě. Dvě prohry z posledních tří zápasů v Oktagonu má ale na svém kontě i jeho soupeř. Oběma tedy jde o hodně.

Poppeck se nevzdává snu o titulu

Těšit se můžeme i na další zápas Jeremyho Kimballa, který vyzve Alexandera Poppecka. V zápase s Pavolem Langerem byl Poppeck blízko titulové šance, nakonec ale prohrál na body.

Jeho motivace tedy bude obrovská. Třetí vítězství v Oktagonu si bude chtít připsat další domácí miláček Niklas Stolze, do cesty se mu postaví oblíbený Máté Kertész. Ten si po vypadnutí z prvního GameChangeru v prosinci spravil chuť výhrou nad Diedrickem.

Velký návrat magistry Szabové

Důležitou zprávou je velký návrat Lucie Szabové, která se po několika zápasech v postoji vrací do ostrého MMA zápasu. Její návrat do plného tréninku a zápasového tempa po porodu jsme mohli sledovat v minisérii Cesta za snom.

Neskutečně pracovité zápasnici se během těhotenství podařilo odstátnicovat a získat magisterský titul. Teď si jde pro sedmé vítězství v Oktagonu a přiblížení se titulové šanci.

Ani nemrkejte!

Oktagon si ve Stuttgartu odbude svou premiéru. Divácky atraktivní turnaj je dobře poskládán pro domácí německé, ale i pro české publikum. Na své si přijdou milovníci krvavých přestřelek v postoji i dlouhých taktických bitev.

A u hlavního zápasu doporučujeme ani nemrkat, Jungwirth si určitě půjde pro rychlé ukončení Pukače. Vstupenky i PPV, pokud je tedy nevyhrajete u nás, si můžete pořídit na stránkách Oktagonu ZDE. Online přístup můžete získat i v soutěži na našem Instagramu. Stačí jen správně odpovědět a jeden ze tří PPV může být váš.