Taylor Swift

Taylor Swift je americká zpěvačka, textařka a herečka, která je známá svými hitovými písněmi v žánru pop a country. Narodila se 13. prosince 1989. Taylor Swift získala mnoho ocenění, včetně cen Grammy, a je jednou z nejúspěšnějších a nejpopulárnějších hudebních umělkyň současnosti. Její písně se často zaměřují na osobní život, vztahy a ženskou sílu.

Jak se Taylor Swift dostala mezi miliardáře

Dnešní doba bohatým přeje. Dolarových miliardářů je na světě více než 2 700 a dohromady jejich mění činí rekordních 14,2 bilionu dolarů. Nejbohatším člověkem na světě je letos podle časopisu Forbes opět Francouz Bernard Arnault.

Summit v Asii zastínila Taylor Swift

Taylor Swift nevědomky ovládla další významné politické jednání. Tentokrát šlo o summit asijských jihovýchodních zemí ASEAN. Na něm musel singapurský premiér vysvětlovat kontroverzní dohodu mezi zpěvačkou a jeho zemí.

Čeho se bojí republikáni? Spiknutí jménem Taylor Swift

Po sociálních sítích v USA se šíří konspirační teorie o tom, že zpěvačka Taylor Swift je skrytým trumfem Demokratické strany, který má pomoct Joeu Bidenovi, aby se udržel v Bílém domě.

Vyhecuje mladé k evropským volbám Taylor Swift?

Místopředseda Evropské komise Margaritis Schinas požádal americkou zpěvačku Taylor Swift, aby mobilizovala mladé Evropany k volbám. Svého vlivu a slávy a by takto podle něj mohla využít během evropské šňůry svého turné The Eras Tour.

Taylor Swift je osobností roku

Taylor Swift má za sebou další neuvěřitelně úspěšný rok. K úspěchům jejího turné a hudebního filmu můžeme připočíst ocenění časopisu Time, podle kterého je zpěvačka osobností roku.